Als gezin hebben we een holistische kijk op de mens en zijn omgeving.

Wie zijn wij?

Wij zijn een mooi gezin met een buitengewone zoon. Als gezin hebben we een holistische kijk op de mens en zijn omgeving.

Met Walk in Balance willen we jullie workshops en advies aanbieden:
  • Zodat je op persoonlijk en spiritueel vlak kan groeien
  • Zodat je ook je eigen weg kan gaan die je wil bewandelen
  • Zodat je je doelen kan waarmaken
  • Zodat je dromen werkelijkheid kunnen worden
Wij als gezin bewandelen zo onze weg die niet altijd even makkelijk is. We leven in verbondenheid met elkaar en moeder natuur, zo groeien we op persoonlijk en spiritueel vlak en keren we terug naar de bron en de kern van onszelf.

Zo vinden we als gezin een mooie balans in ons leven.

Ik ben Carmen

Stilaan vind ik mijn weg en realiseer ik mijn doelen. Samen met mijn gezin maken we onze droom stap voor stap waar. Ik heb de voorbije jaren vele levenslessen meegekregen, mooie mensen op mijn pad tegengekomen die me veel geleerd hebben. Ik prijs me gelukkig met de inzichten die ik heb meegekregen van hen. Zelfs door te falen, fouten te maken en me kwetsbaar op te stellen heb ik veel geleerd. Maar ik leer nog elke dag…

De kunst om gelukkig te zijn is vaak niet zo moeilijk en zit in kleine dingen weet ik nu.

Doorheen de jaren van vele workshops, ervaringsdeskundigheid en een opleiding als vgl (Voeding Gezondheid Levensvisie) gezondheidsconsulent wil ik nu ook jullie helpen met mijn kennis om je goed in je vel te voelen door de activiteiten die we jullie aanbieden.

John, mijn lieve echtgenoot

Een rots in de branding die steeds klaarstaat voor mij en onze zoon Dyami en voor al diegene die hij lief heeft. Hij steunt me in al de dingen die ik doe! Hij zal ook zijn steentje meedragen bij Walk in Balance ‘ons project ‘.

Ook met zijn creativiteit zullen jullie mogen kennismaken.

John zal echter meer op het spirituele pad actief zijn ivm met sjamanisme, healings, … Met zijn kennis via verschillende leraars, sensitiviteit, en vele andere capaciteiten zal hij jullie op dat vlak kunnen helpen.

We zullen ook vaak samen activiteiten aanbieden, zoals de klankhealings in groep.

Dyami, onze vrolijke zoon

Onze zoon Dyami is een een hartelijke, lieve jongen die anderen laat meegenieten van zijn vrolijkheid.

Ondanks zijn mentale en motorische beperking is hij gelukkig en blij.

Van hem hebben we ook al lessen mogen ontvangen. Alles komt wel, op zijn tijd… geen druk erachter en dan lukt het vanzelf…

Wij proberen voor hem een wereld te creëren rondom hem waar hij ondanks zijn beperking onbeperkt is en zo zijn stappen mag zetten op zijn tempo.