Vind vrede in jezelf, vind je innerlijke kracht, zodat je licht kan stralen.

Healings geïnspireerd vanuit het sjamanisme

Sjamanisme is een algemeen begrip voor tradities, ceremonies en healings uit verschillende oude culturen. Vaak vertrekkend vanuit de natuurelementen, moeder natuur, creator, het medicijnwiel,… als oorsprong. Het is een oervorm van de mens om zichzelf te helpen op fysiek, psychologisch en spiritueel vlak.

Sjamanisme gaat ervan uit dat alles met alles verbonden is en dat alles een ziel en bepaalde energie heeft, de mensen, de bomen, de dieren, de stenen. Het pad van sjamanisme is een levenswijze. Genezing in het sjamanisme is dan ook de zuivering van oude gedachten en gedragspatronen waardoor je terug naar je kern komt. Je wordt je er terug van bewust dat alles met elkaar verbonden is en je terug verbinding vindt met al deze natuurelementen .

De Sjamanistische healing brengt een bewustwordingsproces op gang, waardoor je een beter inzicht kunt krijgen in jezelf of de situatie waarin je gezeten hebt en wat getransformeerd mag worden. Hierdoor zal je je terug meer in balans voelen, meer innerlijke rust in je lichaam ervaren en je zult terug in je eigen kracht komen.

Energetische huisreiniging

Mensen worden steeds bewuster en gaan meer aanvoelen wat zich in hun huis, maar ook rondom hen verandert. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Soms kom je ergens binnen en voel je je direct thuis en op je gemak. Maar soms kom je ook op plekken terecht waar je liever zo snel mogelijk buiten bent. Vaak komt dit voor in huizen, plaatsen en met bepaalde mensen in je omgeving. Als je dit onevenwicht of onrust in je eigen omgeving en /of bij je thuis voelt, kan het tijd zijn voor een energetische reiniging van jezelf en je woonomgeving.
Andere aanwijzingen die kunnen duiden op negatieve energieën in huis:
  • Geen rust vinden in je huis, bepaalde plaatsen in huis die niet prettig aanvoelen en je opgejaagd voelen
  • Onbewust voel je aanwezigheid, maar je kunt het niet plaatsen
  • Negatieve gevoelens en gedachten die onverwacht naar boven komen waaruit onverklaarbare angsten ontstaan. Het gevoel dat men niet vooruit geraakt (geblokkeerd zitten)
  • Kinderen durven niet in het donker te slapen, zijn angstig, moe,.. Moeilijk kunnen slapen, nachtmerries hebben
Het energetisch reinigen van huizen heeft niet alleen betrekking op de ruimtes alleen, maar ook op alle bewoners (zowel mens als dier).
Na de energetische huisreiniging zul je je weer echt thuis voelen in je huis.

Workshop rond smudging

Wil je meer weten over salie , harsen om te branden zoals copal , bloesemwaters zoals aqua de florida,…
  • Hoe gebruik je ze?
  • Waarvoor kan je ze gebruiken?
  • Welke hulpmiddelen kan je gebruiken om deze optimaal te gebruiken?
Met deze informatieve workshop krijg je hier een antwoord op. Je maakt kennis met de verschillende geuren en ervaren wat smudging met je doet.
Volg onze activiteiten op onze website en fb pagina.

Krachtvoorwerpen/juwelen ontwerpen op jou maat

We ontwerpen voor jou unieke juwelen, gemaakt van halfedelstenen, natuurlijke materialen,… Aan de hand van jou voorkeur en smaak creëren we iets mooi en uniek voor je.

Verkoop eigen creaties

Er zullen op regelmatige basis creaties van ons beide op de fb pagina en via de nieuwsbrief eigen creaties te koop aangeboden worden. Dit kunnen zeer uiteenlopende creaties zijn van dreamcatcher , smudgeschaaltje, een smudging altaar,….

Deze creaties zullen voornamelijk uit natuurlijke matrialen ontworpen zijn.

Werken met inzicht/orakelkaarten

Werken met inzicht/orakelkaarten voor persoonlijke en spirituele groei.
We weten allemaal dat niets toevallig is. Er gebeuren in je leven bepaalde dingen waaruit je een les leert of een boodschap kan voortvloeien. Dit gebeurt ook vaak bij mensen die we in ons leven tegenkomen.

Waarom komen bepaalde personen op ons pad terecht…?

Zo werken ook deze kaarten...
Je zal zien dat je de kaarten trekt die je op dat moment nodig hebt en je zo antwoord krijgt op bepaalde vragen waar je op dat moment met worstelt.

Ik gebruik ze ook aanvullend bij de andere consultaties indien nodig.